5 thoughts on “Pedofilen Ulf Gustav Gunnar Willén Täby

 1. Ok att hänga ut folk så här? Är både för o emot. Känns som ni kommer förfölja, fast är det fel? Både ja och absolut nej. Känns jobbigt men vi måste göra något åt det hela. Dessa äckliga saker kan inte få komma undan. Bara ni inte sätter ut foton
  Kerstin Grankvist.

  • Offentliga handlingar.
   Har man gått över gränsen och rör barn så har man inga rättigheter kvar och foto ska det vara så folk vet ifall man har en dömd pedofil som granne. Hänga ut? Vi informerar människor om dömda pedofiler.
   Vi förföljer inte någon.

 2. jag har personlig kännedom om honom , bor ihop med min ex och min son , inte i Täby ävenom han är skriven där hos sina föräldrar , han bor i Svensboda Bergshamra Norrtälje.jag har bild även om den är dålig på honom ,vart ska jag skicka detta ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *