Pedofilen Lars Oscar Julius Mehler Gotland

Pedofilen Lars Oscar Julius Mehler Gotland

571116-xxxx

Visby

 

Denna pedofil arbetar som präst på Gotland och ska vara en trygghet för vuxna och barn men istället har han sexuellt ofredat små tjejer.Tingsrätten finner honom skyldig till sexuellt ofredande av två flickor i 11-årsåldern.

 

 

 

BeFunky_ImageHandler.jpg

 

Media 

Mål Nr 616-12

5 thoughts on “Pedofilen Lars Oscar Julius Mehler Gotland

    • Präster är människor. Majoriteten människor gör allt för att leva ett ärligt liv och vara så goda människor det bara går. Detta gäller även präster. de är ju människor. majoriteten präster är fina människor som gör rätt för sig. att människor, kvinnor som män, vilken yrkesgrupp som helst, gör snesteg hamnar fel och begpr ett brott är beklagligt och många gånfer riktigt hemskt. men det spelar ingen roll vilket yrke eller vilken kallelse man har. Brottet är detsamma vem som än begår det, för vi är alla människor och vi finns alla till på samma villkor.

  1. Prästen är dömd av Tingsrätten för sexuellt ofredande. Det är inte Gud som dömer utan Tingsrätten dömer. Att ifrågasätta offrens trovärdighet är vad jag anser både olämpligt och onödigt. Prästen blev fälld och skall dessutom betala skadestånd till offren. Tyvärr är det här kanske första gången som denna präst hamnat i Tingsrätt som åtalad. Vi får hoppas att gud är nådig och i framtiden inte prästen hamnar i liknande situationer. Skulle det visa sig att det blir en nummer tvåa i Tingsrätten bör prästen allvarligt avsäga sitt kall då han dansar fel med djävulen i sin närhet. Jag blir väldigt upprörd då man blandar ihop Gud, dom och brott. Allvarligt, den dagen prästen står inför sin Gud sista dagen inför sin rannsakas av vad han gjort i jordelivet måste jag redan här påstå att denna handling var en avart inte en sann religiös handling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *