Pedofilernas tips på hur man kommer i kontakt med barn! Läs och tänk.

Pedofilernas tips på hur man kommer i kontakt med barn!

Hur vidriga är inte alla Pedofiler som ger tips till andra pedofiler hur man bäst kan nästla sig in och komma i kontakt med våra barn för att de ska kunna begå övergrepp!Hur fan kan detta ens vara lagligt?
För att tipsa om hur man ska kunna begå framtida övergrepp …

Kopierat från Flashback:

Flashback
2010-12-28, 02:19   #1
Medlem
Reg: Nov 2010
Tänkte vi kunde diskutera lite kring vart och hur vi pedofiler kommer i kontakt med barn, en tråd som väl egentligen ligger lite i allas intresse oavsett om man är för eller emot det hela. För barn vill vi ju träffa, och ni antipedofiler vill väl veta hur vi tänker där kanske? Säkra och osäkra alternativ, moraliskt riktiga eller felaktiga metoder. Kom med era åsikter. Här är några av mina tankar:Skola/Fritids/Dagis mm

Varför inte arbeta med barn? Ja det finns ju för och nackdelar med detta. Fördelen är ju så klart att kunna spendera en del tid med flickor varenda vardag, nackdelen är ju att det kan bli lite frustrerande i längden då det kanske inte leder till så mycket egentligen. Man har ju ögonen på sig och det är svårt att inleda några förhållanden. Det är ju dessutom en arbetsplats och där bör man kanske vara tillräckligt proffsig och sköta sitt arbete istället. Men i det arbetet ingår det ju att kramas lite nu och då, barn behöver ju närhet trots allt. Men när det inte blir mer än så då kan det bli jobbigt med åren

Men arbetar man inte här så är det kanske ett bra ställe att träffa tjejer på, finns många flickor i omlopp kring en skola

Internet

Ja här går det ju att bestämma träff med tjejer sägs det, men det är väl mer hebefiler som får napp på nätet då ”våra” flickor oftast anses vara för unga för att få använda datorn själva till att chatta. Gällande att träffa tjejer på nätet så finns det ju en hel del risker också, med lite oflyt dyker det upp ett gäng idioter utrustade med baseballträn vid platsen där man tänkt träffa flickan. Ej att rekommendera kanske

Stranden

Här funkar det kanske inte att träffa tjejer direkt, men att sätta sig vid stranden på sommaren och spana lite är aldrig fel. Några kalla öl och en filt samt en bok som man låtsas läsa bredvid en familj med minst ett par flickor, det går alltid att hitta. Bara man är lite diskret så. Detta är en underskattad sysselsättning på semestern

Sen finns det ju alltid mindre badställen där man faktiskt kan komma i kontakt med tjejer som kanske badar ensamma, som exempelvis två tjejkompisar vid något litet berg eller vid en brygga kanske

Skaffa vänner

Skaffa vänner som har barn, måste vara bland det bästa alternativen. Förhoppningsvis litar dom så pass mycket på en att man får passa dottern ibland. Kanske hittar du en ”vän” som är riktigt dålig förälder som super eller skiter i barnet, då finns en ännu bättre chans att kunna ta hand om henne och se till att hon har någon som faktiskt bryr sig. Att ”ta hand om” behöver så klart inte innebära något sexuellt alls

Skaffa barn

Tillhör man de pedofiler som på något vis uppskattar kvinnor tillräckligt mycket sexuellt för att kunna skaffa barn med dom så är det ju en fördel. Speciellt om du får en dotter, självklart låter du hennes kompisar komma och hälsa på och kanske tom sova över. Är du kvinna så behöver du inte ens uppskatta vuxna, det är bara att fejka på tills du blir gravid

”Pedofilpartner”

Träffa en kvinna med samma intressen som en själv, tillsammans har man helt andra möjligheter. Kanske kan man tom adoptera en flicka eller två? Tillsammans väcker man inte alls lika stor uppmärksamhet som den kontaktsökande ensamma mannen

 Nätverket Stoppa Pedofilerna växer för varje dag. Ju fler vi blir desto mera kan vi påverka och skydda våra barn från dessa vidriga kräk! Alla ska kunna veta vilka dömda pedofiler som bor i deras närhet! Inget kan stoppa oss! 

9 thoughts on “Pedofilernas tips på hur man kommer i kontakt med barn! Läs och tänk.

 1. Hur faaaan kan dessa äckel få posta något dyl på nätet?? Flashback tillåter tydligen såna trådar?? Bort med skiten!!

 2. Jag blir så j-a arg, ledsen, besviken – framför allt så känner jag ett enormt hat.
  Om jag, ett pedofiloffer, skulle få veta vem som är och få tag på en pedofil, tar ut mitt hat och hämndbegär som jag känner så måste väl jag också vara oskyldig?
  Det är inte jag som gjort mig hatisk, det är en av er, en pedofil och jag önskar inte någon annan illa egentligen men vet inte vad jag skulle göra om jag fick tag på en av er – tycker inte att ni har rätt att gå fria, fortsätta utsätta andra för era vidriga handlingar, förstöra flera liv. Önskar egentligen att ni inte fanns…

 3. Jag själv har helt plötsligt fått en massa äckliga gubbar efter mig via nätet som säger att dom ska ja ni vet vad mig och jag är jätte rädd och har fått göra polisanmälningar jag är inte trygg i Sverige med alla dessa pedofilerjag är 14 år och mår aldrig bra längre på grund av dessa svin

 4. det är upp till varje individ att skydda sig själv. så länge man vet vad man gör så kan det aldrig gå fel! tex. jag är 21 år snart och jag har aldrig varit i kontakt med någon pedofil eller ens hamnat nära någon när jag är därute. det är för JAG har aldrig varit intresserad vid att sitta framför datan och chatta! jag pluggar mest och pratar BARA med folk jag känner! jag tar inte kontakt med äldre gubbar som är därute för jag vet vad dom är ute efter! jag går bland folkmassor och skapar trygghet för mig! Sverige pedofiler har inte påverkat mig alls men tyvärr så har det påverkat andra unga flickor. Det jag vill komma fram till är att ni kan skydda er själva, tänk logiskt, så länge ni inte ger någon gubbe tecken så kommer dom inte prata med er! Jag ska söka till polishögskolan under aug månad och mitt mål är att utrota alla pedofiler i sverige, men jag kan bara lyckas om alla vi unga tjejer hjälps åt!

 5. till dig som är anonym och är 14 år gammal. du ska inte vara rädd. Sverige har ett bra system att skydda oss men du måste hjälpa till lite. du är stark jag vet det! spendera inte tid vid datan, prata absolut inte med okända, gå aldrig själv och tänk framåt inte bara nutid!

 6. Hej.

  Har ni någonsin tänkt på att en pedofil skulle lika gärna kunna läsa allt ni lägger upp, ta era kontaktuppgifter och ha er som nästa måltavlor?

  Eller faktumet att ni läggar upp tips på hur man kontrar pedofiler, vilket gör att pedofilen dubbelkontrar?

  Jag tycker att det ni gör här på ”motpedofilsverige.wordpress.com” är fel då ni ger dom för många öppningar för att kunna fortsätta skada!

  SLUTA OMEDELBART, annars fortsätter jag att bränna bilar i Husby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *