6 thoughts on “Vår mail där ni kan nå oss !

  1. Hur ska man göra ? Vid ett flertal tillfällen har en man i Sala blivit anmäld för att ha förgripit sig på sina barn ! Absolut inget händer ! Anmälningarna bara försvinner ? Troligen har han en väldigt bra kontakt inom polisen ! Vart ska vi vända oss ???

    • Anmäl till socialen,Bup,polisen,åklagarmyndigheten och tipsa skolan,dagis. Man kan även vända sig till socialnämnden. Konstigt att anmälningar kan försvinna detta borde anmälas till åklagarmyndighet.Lycka till

  2. Det har kommit in flera anmälningar på honom till soc ! Föräldrar i flickans klass , körledare , mm dom vägrar att polisanmäla ! Har en kopia på en månad gammal anmälan där personen som ringt in tydligt berättar att flickan sökt hjälp hos henne , berättat att hon blivit sexuellt utnyttjad av sin far under hela semestern ! 3 veckor ! Dessutom blivit gravid ! Det fixade han till med ett läkarbesök ! Men ingen polisanmälan ! Har även kopior på tre 3 oberoende läkares polisanmälan gällande övergrepp på sin då fyra år gamla pojke ! Polisen vad gör dom ! Jo lägger ner ! Läkarna är enligt dom färgade i detta fall av modern ! Hur kan det vara möjligt i detta land ? För övrigt kan ju nämnas att förra chefen för socialen i Sala numera avsatt för sexuella övergrepp mot barn , har gjort vårdnadsutredningarna om båda barnen i detta fall ! Dessutom är han bästa vän med ovan nämnda pedofil ! Ni kan kanske gissa hur utslaget blev ? Nu till det värsta ! Dessa pedofiler är nära bekant med förra polischefen kapten klänning ! Så gott folk Sala är högborgen för pedofiler och annat löst folk ! Därav försvunna anmälningar osv men desto mera folk som ifrågasätter deras arbete desto fortare kanske det kommer till allmänhetens vetskap ! Kan säga att jag har bevis för allt jag har skrivit då all min fritid under ca 3 års tid har ägnats just i detta fall ,

  3. Glömde nämna att flickan nu är 13 år och dom sexuella övergreppen torde ha pågått ungefär lika länge kanske i olika former dock !

  4. I skrivandets stund får jag höra att någon eller några har tagit saken i egna händer ! Helt enkelt affischerat stadens gator och torg med pedofilens namn adress bild mm ! Vilket jag förstår är ett mycket mycket allvarligt brott då hör och häpna ! Polisen har med stor kraft slagit till mot dom misstänkta förövarna som gjort denna hemska illgärning ! Med husrannsakan gripanden beslagtagna telefoner skrivare mm , då undrar säkert många hur dessa personer kunde bli identifierade ? Jo det kan jag berätta ! Polisen med sina outtömliga pengaskrin har åkt till stadens affärer och mackar och där inhämtat övervakningsfilmerna ! Förhört personal mm , och sedan med detta material begivit sig till pedofiler som identifierat dessa hemska förövare ! Skulle gladeligen namnge den kriminalinspektör som va insatschef men då åker jag säkerligen in i kurran på obestämd tid ! Nämnas ska att även husrannsakningar gjorts på dessa hemska personers arbeten ! Allt för att statuera exempel ! Nu kanske ni undrar vad jag vill ha ut av detta ? Jo det är att västmanlanspolisen i detta fall skyddar denna pedofil eller ja han är ju inte dömd ska nämnas ! Och då är man oskyldig enligt svensk lag ! Men då undrar jag ! Efter alla dessa år alla dessa anmälningar mot honom , varför görs ingen husrannsakan hos honom ? Pengar och resurser verkar ju finnas ? Jag tror jag har svaret på det ! Men det tar vi en annan gång , har hjulet börjat rulla så rullar det bara fortare och fortare , om man inte bromsar .

  5. Ja ha då va jag här igen ! Nu har löjets skimmer lagts över Sala och den misstänkte pedofilen OBS han är ännu inte dömd ! Han var med på tv 3 s efterlyst !några småpojkar syns på hans egna övervakningsfilm , när han blir nerslagen ? Adam kallas han vist ! Vem fan har en kamera riktad in i huset ? Jo mister T , ja jag säger då det ! Kanske inte det ända stället han filmar ? Dotterns rum ? Toa? Ja vad vet jag ? Jo då hans kamrat polisen va oxå med ! För övrigt han som inte utreder anmälda brott ! Enligt källor sitter oxå polisens fru i socialnämnden i Sala , helt jävla otroligt , ursäkta mina ordval men vad är det som händer i Sala ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *